Woningen

Haal de beste aannemer in huis met Bouwgilde Hoorn

Onderhoud woning

Voor het behoud van uw woning is regelmatig onderhoud essentieel. Een goed onderhouden woning biedt u een veilige en gezonde leefomgeving en voorkomt onnodige kosten in de toekomst. Maar wat is nu precies regelmatig onderhoud? Timmer- en aannemersbedrijf Bouwgilde Hoorn kan voor u, of voor een Vereniging van Eigenaren, onderzoeken welk onderhoud exact nodig is en hiervoor een eenmalig of een meerjaren onderhoudsplan opstellen. Zo krijgt u een helder overzicht van de te verwachten onderhoudskosten voor uw woning.

Renovatie & verbouwing woning

Wanneer het echter gaat om renovatie- of verbouwingswerkzaamheden, zijn al snel meerdere specialisten nodig als timmerlieden, schilders, tegelzetters, loodgieters, elektriciens of stukadoors, die renovatiewerken uitvoeren waarbij uw woning weer in de oude staat wordt teruggebracht. Of specialisten die bouwkundige aanpassingen verrichten in of aan uw woning om het woongenot te verhogen. Zoals een uit- of aanbouw of een dakopbouw waardoor extra ruimte aan de bestaande ruimte wordt toegevoegd. Of het efficiënter inrichten van een ruimte door het verplaatsen van tussenmuren.

Bouwgilde Hoorn Woningen

Eén Kapitein

Of het nu gaat om onderhoudswerk, een renovatie of een verbouwing, wanneer meerdere specialisten aangestuurd moeten worden, is het absoluut nodig dat één kapitein de regie heeft. Richard Kaptein, eigenaar van Bouwgilde Hoorn, kunt u een project met een gerust hart toevertrouwen. Hij is een erkende aannemer die het hele traject begeleidt inclusief bouwtekeningen en het aanvragen van bouwvergunningen. Een kwaliteitsvakman die het geheel overziet, de planning bijhoudt, specialisten aanstuurt en ieder project met succes weet af te ronden.

Waar u moet beginnen?

Bel gewoon. Tijdens een inspectie, waarin u uw wensen kenbaar maakt, ontvangt u een deskundig en onderbouwd advies. Pas nadat alles voor u duidelijk is en wij samen tot een plan zijn gekomen, ontvangt u een offerte. Daarna neemt u de tijd om alles nog eens rustig af te wegen. Uiteraard maken wij voor de uitvoering van de werkzaamheden in overleg met u een strakke planning. Dan weet u precies waar u aan toe bent.
Hebt u toch nog een vraag? Bel gerust, wij zijn er immers voor u.