Bedrijfspanden

Bouwgilde Hoorn, de beste aannemer voor uw bedrijfspand

Onderhoud bedrijfspand

Voor het behoud van uw kantoor of bedrijfspand is regelmatig onderhoud essentieel. Een goed onderhouden pand biedt een veilige en gezonde werkomgeving en voorkomt onnodige kosten in de toekomst. Maar waarmee moet u rekening houden als het gaat om regelmatig onderhoud?
Timmer- en aannemersbedrijf Bouwgilde Hoorn kan voor u onderzoeken welk onderhoud uw pand exact nodig heeft en hiervoor een eenmalig of een meerjaren onderhoudsplan opstellen. Zo krijgt u een helder overzicht van de te verwachten onderhoudskosten voor uw bedrijfspand.

Renovatie & verbouwing bedrijfspand

Wanneer het echter gaat om renovatie- of verbouwingswerkzaamheden aan een pand, zijn al snel meerdere specialisten nodig als timmerlieden, schilders, tegelzetters, loodgieters, elektriciens of stukadoors die renovatiewerken uitvoeren waarbij uw bedrijfspand weer in de oude staat wordt teruggebracht. Of specialisten die bouwkundige aanpassingen verrichten in of aan een pand om de ideale werklocatie te creëren. Dit kan een uit- of aanbouw zijn of een dakopbouw waardoor extra ruimte wordt gecreëerd. Of het efficiënter inrichten van een werkruimte door het verplaatsen van binnenwanden.

Bouwgilde Hoorn bedrijfspanden

Eén kapitein

Of het nu gaat om onderhoudswerk, een renovatie of een verbouwing, wanneer meerdere specialisten aangestuurd moeten worden, is het absoluut nodig dat één kapitein de regie heeft. Richard Kaptein, eigenaar van Bouwgilde Hoorn, kunt u een project met een gerust hart toevertrouwen. Hij is een erkende aannemer die het hele traject begeleidt inclusief bouwtekeningen en het aanvragen van bouwvergunningen. Een kwaliteitsvakman die het geheel overziet, de planning bijhoudt, specialisten aanstuurt en ieder project met succes weet af te ronden.

Waar u moet beginnen?

Bel gewoon. Tijdens een inspectie, waarin u uw wensen kenbaar maakt, ontvangt u een deskundig en onderbouwd advies. Pas nadat alles voor u duidelijk is en wij samen tot een plan zijn gekomen, ontvangt u een offerte. Daarna neemt u de tijd om alles nog eens rustig af te wegen. Uiteraard maken wij voor de uitvoering van de werkzaamheden in overleg met u een strakke planning. Dan weet u precies waar u aan toe bent.
Hebt u toch nog een vraag? Bel gerust, wij zijn er immers voor u.